Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman’da Uyuşturucu Sevkiyatına İzinsiz Girişim Yapmaya Çalışan Üç Kişi Yakalandı

Adıyaman’da narkotik ekipleri, uyuşturucu sevkiyatına çalışan B.A., Y.T. ve M.K. isimli üç zanlıyı yakaladı. Operasyonda 510 gram sentetik kannabinoid ve 6,71 gram kokain ele geçirildi. Üç şüpheli tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adıyaman'da narkotik ekipleri, uyuşturucu sevkiyatına çalışan B.A., Y.T. ve M.K.

Adıyaman’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şahıs Tutuklandı

Adıyaman’da, kent merkezine uyuşturucu madde sokmaya çalışan 3 kişi, polis tarafından düzenlenen operasyon neticesinde yakalandı. Zanlıların tutuklanmasının ardından, operasyon anına dair görüntüler de ortaya çıktı.

Uyuşturucu Sevkiyatı İçin Takip Altına Alındılar

Edinilen bilgilere göre; Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İHA Büro Amirliği tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalarda, uyuşturucu sevkiyatı gerçekleştirmek isteyen B.A., Y.T. ve M.K. isimli şahıslar izlenmeye alındı. Şehirler arası yolcu otobüsü yolcusuna benzer şekilde hareket eden bu kişiler, uyuşturucu maddeyle şehre giriş yapmaya çalışırken, başarıyla yakalandı.

Ekipler, şüphelilerin üzerinde ve yanlarında gerçekleştirdikleri aramalarda toplamda 510 gram sentetik kannabinoid ham maddesi ve 6,71 gram kokain buldu. Emniyet yetkililerinin belirttiğine göre, elde edilen uyuşturucu ham maddesinin, 76,5 kilogramlık uyuşturucuya dönüşme kapasitesi bulunuyor.

Kamere Görüntüleri Ortaya Çıktı

Düzenlenen operasyon anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve görüntüler emniyet birimleri tarafından arşivlendi. Gözaltına alınan B.A., Y.T. ve M.K.’nın emniyetteki sorgulamaları tamamlanmasının ardından Adıyaman Adliyesi’ne sevk edildiği, burada yapılan yargılama sonucu tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı