Adıyaman’da Korkutan Olay: Uyuşturucu Maddesinin Etkisiyle Yere Yığıldı
Adıyaman’da, sabah saatlerinde bir şahıs, kullandığı uyuşturucu maddenin tesiriyle İl Emniyet Müdürlüğü önünde yere düştü. O anları gören vatandaşlar dehşet dolu anlar yaşadı.
Edinilen bilgilere göre, sabahın erken saatlerinde Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’nün önünde bir şahıs, üzerinde bulunduğu uyuşturucu maddenin etkisiyle birden yere yığılmış durumda bulundu. Yerde hareketsiz yatan adamı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızlı bir şekilde gelen acil sağlık ekipleri, şahsa ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve ardından hastaneye kaldırdı.
Vatandaşların Endişesi Artıyor
Yaşanan olaya tepki gösteren çevre sakinleri, “Son zamanlarda Adıyaman’da böyle olaylar sıkça meydana gelmeye başladı. Bu durum, gündüz ve gece fark etmeksizin ortaya çıkabiliyor. Sessiz sakin bir şehir olan memleketimizde huzur kalmadı. Artık her an böyle korkutucu olaylarla karşı karşıya kalmaktan endişe ediyoruz,” şeklinde konuştu.
Olay, toplumda büyük bir infial yaratırken, sağlığa tehdit eden bu tür durumların önüne geçilmesi gerektiği vurgulanıyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı