Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman’da Su Kesintisi: 10 Mahallede Geçici Su Hizmeti Durduruldu

Adıyaman’da özel bir firmanın yürüttüğü çalışmalar sırasında Gürlevik ana isale hattında hasar oluştu. Bu nedenle Yenimahalle, Karapınar, Yenisanayi, Cumhuriyet, Kayalık, Turgut Reis, Yeşilyurt, Mehmet Akif, Siteler ve Barbaros Hayrettin mahallelerinde su kesintisi yaşanacak. Belediye ekipleri, arızayı hızla gidermek için çalışıyor.

Adıyaman'da özel bir firmanın yürüttüğü çalışmalar sırasında Gürlevik ana isale

**Adıyaman’da Su Kesintisi Uyarısı**

Adıyaman’da gerçekleştirilen bir proje kapsamında Gürlevik ana isale hattında hasar meydana geldi. Bu durumun neticesinde 10 mahallede su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

**Etkilenen Mahalleler Belirlendi**

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, hasarın iki ayrı noktada oluştuğu ifade edildi. Su kesintisinden etkilenerek geçici olarak su alamayacak olan mahalleler arasında Yenimahalle, Karapınar, Yenisanayi, Cumhuriyet, Kayalık, Turgut Reis, Yeşilyurt, Mehmet Akif, Siteler ve Barbaros Hayrettin yer alıyor.

**Hızlı Çalışmalar Devam Ediyor**

Belediye ekiplerinin, sorunu en hızlı şekilde çözmek üzere çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Kesintinin geçici olduğu, onarım ve bakım sürecinin tamamlanmasının ardından suyun kademeli olarak tekrar verileceği vurgulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı