Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman’da otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi yaralandı

    Adıyaman’da Sinan Gezici’nin kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ve yanındaki Yusuf Murat ile Vedat Bulkaç yaralandı. Sağlık ekipleri müdahale ederken, yaralılardan Gezici hastaneye kaldırıldı, diğer iki kişi hastane tedavisini reddetti. Soruşturma sürüyor.

    Adıyaman'da Sinan Gezici'nin kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole

    Adıyaman’da, direksiyon kontrolünü kaybeden bir sürücünün kullandığı otomobilin şarampole devrilmesi neticesinde 3 kişi yaralandı.

    Alınan bilgilere göre, Adıyaman’dan Malatya’ya doğru seyahat eden Sinan Gezici’nin kullandığı 27 BTK 34 plakalı Tofaş marka otomobil, Adıyaman – Çelikhan Karayolu’nun 10. kilometresinde direksiyon hakimiyetinin kaybolmasıyla kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Sinan Gezici’nin yanı sıra araçta bulunan Yusuf Murat ve Vedat Bulkaç da yaralandı.

    Kaza sonrası olay yerine sevk edilen sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralıları araçtan çıkarmak için müdahalede bulundu. İlk müdahaleleri olay yerinde ambulansta yapılan yaralı sürücü Sinan Gezici, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken, diğer iki yaralı Yusuf Murat ile Vedat Bulkaç hastaneye gitmeyi reddederek olay yerinden ayrıldılar.

    Kaza ile ilgili olarak yetkililer soruşturma başlatma sürecine girdi.