Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman’da Esnaflar, Sokağın Daraltılmasına Karşı Eylem Düzenledi

    Adıyaman’da esnaf ve mahalle sakinleri, Eskisaray Mahallesi’nde sokak daraltılmasına karşı eylem yaptı. Bahçe duvarı nedeniyle zorlaşan araç geçişlerine tepki gösteren grup, yolu trafiğe kapatıp ateş yaktı. Olay yerine müdahale eden polis ve itfaiye, kalabalığı dağıttı ve ateşi söndürdü. Sakinler, sokağın eski haline getirilmesini talep etti.

    Adıyaman'da esnaf ve mahalle sakinleri, Eskisaray Mahallesi'nde sokak daraltılmasına karşı

    Adıyaman’da, esnaf ve mahalle sakinleri, bulundukları sokakta yapılan daraltma uygulamasına karşı protesto gösterisi gerçekleştirdi.

    Eskisaray Mahallesi’nde, 14 Nolu Aile Sağlık Merkezi yakınındaki öğretmen evi için inşa edilen bahçe duvarı nedeniyle sokakta genişlik kaybı yaşandı. Sokağın daralması sebebiyle araçların geçişlerinde sıkıntılar yaşandığını belirten esnaf ve mahalle sakinleri, durumu protesto etmeye karar verdi. Esnaflar, yaklaşık 8 metre genişliğinde olan sokağın, bahçe duvarı nedeniyle daralmasını kabul etmediklerini vurgulayarak eylem yaptılar. Göstericiler, trafiğe kapattıkları yolda ateş yakarak tepkilerini dile getirdi.

    İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Polis, kalabalığı yatıştırarak yolu tekrar trafiğe açtı. Yakılan ateş, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Mahalle sakinleri ve esnaflar, sokağın eski genişliğine kavuşturulmasını ve bu tür daraltmalara bir daha izin verilmemesini talep etti.