Adıyaman’da Kontrol Kaybı Faciası: 4 Kişi Yaralandı
Adıyaman-Şanlıurfa karayolunda yaşanan trajik bir trafik kazasında, sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi sonucu bir otomobil bariyerlere çarparak takla attı. Bu kazada toplamda 4 kişi ağır yaralandı.
Hızla Seyir Halindeyken Takla Attı
Kazada sürücüsü İbrahim B. (34) olan ve plakası henüz tespit edilemeyen otomobil, Battalhöyük köyü civarında kontrolden çıkarak feci bir şekilde takla attı. İbrahim B. ile otomobilde yer alan Kadriye B. (27), Zeynep B. (4) ve Elif B. (2) yaralanarak çeşitli sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kaldı.
Acil Müdahale ve Hastane Süreci
Yaralılar, olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından hızla ilk müdahaleye tabi tutulduktan sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Burada durumu ciddiyetini koruyan yaralıların tedavi süreci devam ediyor. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bilgisi de edinildi.
Olayla ilgili gelişmelerin takip edileceği belirtiliyor.













