Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman’da Açık Rögar Çukuruna Düşen Motosiklet Sürücüsü Sevilay Zeliha Y. Ağır Yaralandı

    Adıyaman’da Sevilay Zeliha Y. (18), kapağı açık bırakılan rögar çukuruna düşerek ağır yaralandı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan sürücünün durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

    Adıyaman'da Sevilay Zeliha Y. (18), kapağı açık bırakılan rögar çukuruna

    Adıyaman’da Motosiklet Kazası: Açık Rögar Çukuruna Düşen Sürücü Ağır Yaralandı

    Adıyaman’da, bir motosiklet sürücüsü, açık bırakılan bir rögar çukuruna düşerek ağır yaralandı.

    Edinilen bilgilere göre, olay Adıyaman merkez Siteler Mahallesi’nde, İl Emniyet Müdürlüğü yakınlarında gerçekleşti. 18 yaşındaki Sevilay Zeliha Y. kontrolündeki motosiklet, karayolunda sürekli açık durumda kalan bir rögar çukuruna düştü. Kaza sonucunda sürücü Sevilay Zeliha Y. çeşitli yaralanmalarla karşılaştı.

    Olayın hemen ardından, bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Sonrasında, Sevilay Zeliha Y. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun kritik olduğu bilgisi alındı.

    Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. Açık kalan rögar çukurlarının yaratabileceği tehlikelere karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

    Bu tür kazaların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması, hem sürücülerin hem de yayaların güvenliği için büyük önem taşıyor.