Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman’da Açık Bırakılan Lağım Çukuru, Belediye Ekiplerince Kapatıldı

    Adıyaman’da Ali Taşı Mahallesi’ndeki açık lağım çukuru, bölge halkının tepkisi üzerine belediye ekipleri tarafından kapatıldı. Çukur, kentsel dönüşüm alanında yer alıyordu ve açık kalması kazalara neden oluyordu.

    Adıyaman'da Ali Taşı Mahallesi'ndeki açık lağım çukuru, bölge halkının tepkisi

    Adıyaman’daki Açık Lağım Çukuru Kapatıldı

    Adıyaman’da, açık bir şekilde bırakılan lağım çukuru, belediye ekipleri tarafından kapatıldı.

    Açık Kalan Çukur Tehlike Saçıyordu

    Adıyaman merkez Ali Taşı Mahallesi’nin Çırçır Deresi yakınlarında, karayolunun ortasında bulunan bir lağım çukurunun açık kalması, bölgedeki vatandaşların tepki göstermesine neden oldu. Bu durum, olası kazalara yol açabileceği endişesiyle dikkat çekiyordu.

    Tepkilerin artması üzerine, Adıyaman Belediyesi’ne bağlı ekipler belirlenen bölgeye yönlendirildi. Yapılan çalışmayla birlikte, açık haldeki çukur güvenli bir şekilde kapatıldı. Ayrıca, açılan çukurun kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer aldığı da bildirildi.

    Bu gelişme, yerel halkın uzun süredir yaşadığı endişeleri giderirken, güvenlik konusundaki önlemlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.