Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Operasyonunda 25 Kilogram Madde Ele Geçirdi

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenleyerek 25 kilogram kubar esrar, 20 kök kenevir ve 2 gram bonzai ele geçirdi. Operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı; soruşturma devam ediyor.

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenleyerek 25

    Adıyaman’da Uyuşturucu Operasyonu

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 25 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

    Operasyon Detayları

    Edinilen bilgilere göre, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince il merkezi ve ilçelerinde uyuşturucu satıcıları ile kullanıcılarına yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 25 kilogram kubar esrar, 20 kök kenevir bitkisi ve 2 gram bonzai ele geçirildi.

    Gözaltına Alma ve Adli İşlemler

    Yapılan çalışmalar sonucunda 5 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatıldı. Güvenlik güçleri, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

    Soruşturma Başlatıldı

    Konuyla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı