Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman Belediye Başkanı, Cumhuriyet Bayramı Mesajında Umut ve Birlik Vurgusu Yaptı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, cumhuriyetin adalet ve bilim gibi değerlere dayandığını vurguladı. Tutdere, Adıyaman’ın yıkımdan sonra yeniden doğuşunu Cumhuriyet ruhuyla benzeterek, bu kazanımın korunmasının ortak sorumluluk olduğunu ifade etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Adıyaman’ın Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Tutdere, cumhuriyetin yalnızca bir yönetim şekli olmadığını, aynı zamanda adaletin, bilimin ve çağdaşlığın temel taşlarını oluşturduğuna dikkat çekti.

Cumhuriyetin, yokluğun içinden var olmanın ve zorluklardan yeniden doğmanın sembolü olduğunu vurgulayan Tutdere, şu ifadeleri kullandı: “Adıyaman’ımızın yıkım sonrası yeniden ayağa kalkma çabası, Cumhuriyet’in kuruluşundaki inanç ve azimle örtüşen bir mücadeledir. Bu kadim topraklarda Cumhuriyet’in direncini ve umudunu her gün yeniden hissediyor; geleceğimizi aynı kararlılıkla inşa etmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet, kadınların, gençlerin, emekçilerin ve tüm yurttaşların eşit bir biçimde ses bulduğu büyük bir kazanımdır. Bu mirası yaşatmak ve gelecek nesillere güçlü bir şekilde taşımak bizlerin ortak sorumluluğudur.”

Başkan Tutdere, bu düşünceleriyle birlikte, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyet’in kurulmasında katkı sağlanan tüm kahramanları saygı ve minnetle andığını belirtti. Tüm halkın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.