Adapazarı’nda Uyuşturucu Satışı Yapıldığı Belirlendi
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen bir kişi, polis ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda gözaltına alındı. Gözaltındaki işlemlerinin sonrasında şüpheli, adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri Harekete Geçti
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karaköy Mahallesi’nde N.T. (37) isimli şahsın, E.Ö. (38) isimli bir bireye uyuşturucu madde sattığını tespit etti. Bu doğrultuda hızlı bir şekilde işlem başlatıldı.
Yapılan aramalarda, 8 kilo 500 gram sentetik cannabinoid maddesi üretiminde kullanılan 85 gram a-m 2201 bonzai ham maddesi, 7 parçaya bölünmüş halde 220 gram bonzai yapımında kullanılan oğul otu, bir hassas terazi, uyuşturucu paketleme için kullanılan alüminyum folyo ile 2 adet uyuşturucu madde satışı için kullanılan kaşık ele geçirildi. Ayrıca, operasyon sırasında 266 bin 590 TL ve 50 euro gibi tutarda nakit paralar da bulundu.
Serbest Bırakılan Şahıs ve Tutuklanan Şüpheli
Gözaltına alınan E.Ö., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, N.T. adli mercilere sevk edilmesi sonrasında tutuklandı. Bu olay, Sakarya’daki uyuşturucu ticareti ile mücadeledeki kararlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.
ELE GEÇİRİLENLER
ELE GEÇİRİLENLER



