Adapazarı’nda Polis Peşindeki Şüpheli, Kırık Fayansa Takılarak Yakalandı

1 Min Read

Adapazarı’nda Kovalamaca Sonrası Tutuklama

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde şehir merkezinde gerçekleşen olayda, bir şüpheli polisten kaçarken bir kırık fayans yüzünden dengesini kaybederek yakalandı.

Olay, Adapazarı’nın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli, polis ekiplerinin dur ihtarına aldırmadan kaçmaya başladı. Polisin uyarısını dikkate almayan kaçak, Katlı Pazar alanına girdi ve hızla uzaklaşmaya devam etti. Ancak işlerin kontrolden çıkması çok uzun sürmedi; şüpheli, kaçış esnasında bir kırık fayansa takılarak düştü.

Bu esnada, olay anına yetişen polis ekipleri, düşen şüpheliyi kısa sürede gözaltına aldı. Olayı yakından izleyen bir vatandaş olan Mehmet Altun, “Burada çalışırken bir anda büyük bir kovalamaca yaşandığını gördüm. Şüpheli koşarken ayağını kırık fayansa kaptırdı. O sırada sivil ekipler de hemen müdahale ederek kaçan kişiyi yakaladı, ortalık tamamen karıştı.” ifadelerini kullandı.

Bu olay, hem yerel halkta hem de çevredeki esnaf arasında büyük bir heyecan yarattı.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir