Adapazarı’nda 280 bin liralık ziynet eşyası hırsızlığı yapan şüpheliler yakalandı; biri tutuklandı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 280 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan E.K. (39) ve T.Y. (40) isimli şüpheliler, polis tarafından yakalandı. E.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, T.Y. serbest bırakıldı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 280 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan

Adapazarı’nda Hırsızlık Operasyonu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, 280 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan iki hırsız, polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şahıslardan biri adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Çalınan Ziynet Eşyası ve Şüphelilerin Tespiti

Adapazarı’nda bir evden çalınan ziynet eşyası ile ilgili olarak başlatılan soruşturma neticesinde, polis ekipleri E.K. (39) ve T.Y. (40) isimli şüphelileri belirledi. “Hırsızlık” suçu ile ilgili geçmişte birçok kaydı bulunan bu iki şahsın İstanbul’dan Sakarya’ya geldikleri öğrenildi.

Şüphelilerin Yakalanması ve Ele Geçirilen Malzemeler

Polis, düzenlediği operasyonla iki şüpheliyi da yakalayarak gözaltına aldı. Araçlarında yapılan aramalarda, hırsızlık olayında kullanılabileceği düşünülen pense, tornavida, boru anahtarı gibi aletler, telsiz ve yedek kıyafetler bulundu. Emniyetteki işlemlerin ardından E.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, T.Y. serbest bırakıldı.