Adana’daki Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın Çıktı
Adana’da yer alan bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahale etmesi için büyük bir operasyon başlatmasına neden oldu.
Yangının Çıkış Nedeni ve İlk Müdahale
Olayın meydana geldiği yer, Seyhan ilçesine bağlı Yenidam Mahallesi olarak belirlendi. Gece saatlerinde fabrikada başlayan yangını ilk fark eden işçiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım talep etti. Bu ihbar üzerine derhal olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin Mücadelesi ve Güvenlik Önlemleri
İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için anında bir müdahaleye başladı. Yangının söndürülmesi için sürdürülen çalışmalar devam ederken, olayla ilgili polis suç duyurusunda bulunarak araştırmalara başladı. Yangının çıkış sebebi üzerine detaylı bir inceleme gerçekleştirileceği bildirildi.