Yılbaşı Öncesi Kaçak İçki Operasyonu
Adana’da yılbaşı yaklaşırken gerçekleştirilen geniş kapsamlı bir kaçak içki operasyonunda 4 ton etil alkol ile 12 milyon TL değerinde 31 çek ele geçirildi. Ayrıca, operasyon sürecinde 2 milyon 960 bin TL değerindeki altınlara da el konuldu.
Detaylı Araştırmalar Sonrası Baskınlar
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sahte ve kaçak alkol piyasasına yönelik bir dizi operasyon düzenledi. Eş zamanlı olarak birçok adrese gerçekleştirilen baskınlarda 17 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan araştırmalar sonucunda 4 ton 135 litre etil alkol, 900 litre kaçak alkollü içki ve 603 alkol aroma kiti bulundu.
Suç Unsurlarıyla Dolu Bir Operasyon
Yapılan baskınlar sırasında yalnızca alkollü ürünler değil; farklı şahıslara ait 39 adet tapu senedi, 12 milyon 575 bin TL değerinde 31 çek, 454 bin TL değerinde 7 senet, 1 ruhsatsız tabanca ve 65 mermi gibi suç unsurları da ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerin mülklerinden 2 milyon 960 bin TL değerindeki altın ve 35 bin 100 TL nakit paraya da el konulmuş durumda.
Adli Süreç Başlatıldı
Baskınlar sonucunda gözaltına alınan 17 şüpheli hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi. Bu tür operasyonların kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında devam edeceği vurgulandı.
ÇARPIŞMA ANI
ÇARPIŞMADAN HEMEN SONRA SOLDA SCOOTER SÜRÜCÜSÜ ORTADAKİ ANNE SAĞDAKİ KÜÇÜK KIZ
ÇARPIŞMADAN SONRA OLAY YERİNDEN KAÇAN SCOOTER SÜRÜCÜSÜ
EMİNA DİLLİTAŞ
YARALAAN ÇOCUK
MURATLI İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ GIDA KONTROL EKİPLERİ, YAPTIKLARI YOL KONTROLÜNDE DURDURDUKLARI KAPALI KASA TİCARİ ARAÇTA 400 KİLOGRAM MENŞEİ BELİRSİZ KOKOREÇ ELE GEÇİRDİ.
YAKALANAN MENŞEİ BELİRSİZ 400 KİLOGRAM KOKOREÇ, KEPÇEYLE TOPRAĞA GÖMÜLEREK İMHA EDİLDİ.
YAKALANAN MENŞEİ BELİRSİZ 400 KİLOGRAM KOKOREÇ, KEPÇEYLE TOPRAĞA GÖMÜLEREK İMHA EDİLDİ.
YAKALANAN MENŞEİ BELİRSİZ 400 KİLOGRAM KOKOREÇ, KEPÇEYLE TOPRAĞA GÖMÜLEREK İMHA EDİLDİ.











