Adana’da trafik kazasında ağır yaralanan genç, 8 ay sonra hayatını kaybetti; ölüm raporunda ‘normal ölüm’ ifadesi aileyi şok etti.

Adana’da Genç Hayatını Kaybetti

Adana’da 8 ay önce trafik kazasında ağır yaralar alan genç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Aile bireyleri, cenazeyi almak için geldiklerinde ölüm raporunda “adli vaka” yerine “normal ölüm” ibaresiyle karşılaşınca büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Kaza Sonrası Yoğun Bakım Süreci

Olayın detaylarına göre, 24 yaşındaki Mahmut Aşar motosikleti ile seyir halindeyken bir otomobilin çarpması sonucunda ağır şekilde yaralanmıştı. Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan Aşar, 8 ay boyunca bilinci kapalı olarak tedavi gördü ancak dün hayatını kaybetti. Aile bireyleri acı haberi aldıktan sonra cenaze işlemleri için hastaneye gitti.

Aileden Tepki Geldi

Mahmut Aşar’ın amcası İbrahim Aşar olayla ilgili olarak, “Yeğenim 8 ay önce trafik kazası geçirdi. Bir araç çarptı ve o günden bu yana bitkisel hayattaydı. Bugün cenazesi için geldiğimizde ölüm raporunda adli vaka yazılması gerekirken ‘normal ölüm’ olarak kayıtlı olduğunu gördük. Bu durum açıkça bir hata. Yanlış raporlama yapılmıştır ve gereğinin yapılmasını talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Aile, yaşanan olayın tekrar gözden geçirilmesini ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatılmasını istediklerini belirtti.

Yorum yapın

Exit mobile version