Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adana’da Tekne Faciasında Kaybolan Genç İçin Ağıtlar Yakıldı

    Adana’da Emirhan Gürbüz (24), eşi Aysu Gürbüz (24) ve kuzenleriyle birlikte tekne turu sırasında suya düşerek kayboldu. Aysu, eşini umutla beklerken, yetkililerden daha fazla yardım talep etti. Emirhan’ın babası Suat Gürbüz de arama çalışmalarının yetersiz olduğunu belirtti.

    Adana'da Emirhan Gürbüz (24), eşi Aysu Gürbüz (24) ve kuzenleriyle

    Adana’da Tekne Kazası: Genç Adam Kayboldu

    Adana’da, eşinin kuzenleriyle birlikte tekne gezintisi sırasında suya düşüp kaybolan genç adamın eşi, yaşadığı acıyla yürekleri dağladı.

    Olay, 28 Nisan akşamı saat 22.30 sularında Çukurova ilçesinde bulunan Topalak Mahallesi’ndeki Seyhan Baraj Gölü’nde gerçekleşti. İddialara göre, 24 yaşındaki Emirhan Gürbüz, eşi Aysu Gürbüz ve onun kuzenlerinden oluşan toplam 5 kişilik bir grupla birlikte gölde tekneyle gezintiye çıktı. Ancak, aniden başlayan şiddetli rüzgar sonucu dengesini kaybeden Emirhan, tekneden suya düştü. Bu olayla birlikte, tekne de rüzgar etkisiyle gölde sürüklenmeye başladı. Teknede bulunanlar durumu hemen polise bildirdi.

    Olay yerine intikal eden Sualtı Grup Amirliği’ne bağlı ekipler, diğer 4 kişiyi kurtarırken Emirhan Gürbüz’ün bulunması için arama çalışmalarına başladı. Ne yazık ki, havanın karanlık olması ve suyun visibility (görüş mesafesi) sorunları nedeniyle arama işlemleri geçici olarak durduruldu. Sualtı ekipleri, Kurbağa Adamlar ve Gemi Adamlar ile birlikte gölette yeniden arama faaliyetlerine başladı. Bu arada, Gürbüz’ün akrabaları da göl kenarında sabırla beklemeye koyuldu.

    Aysu Gürbüz’den Yürek Yakan Feryat

    Eşini umutla bekleyen Aysu Gürbüz, “Bir kişiyle bu işler yürümüyor, bizim 1 yaşında oğlumuz var. Sadece bir tane kişinin olmasıyla bu sorun çözülmez. Lütfen yardım çağırın, bu kadar mı zor duruma düştük? Ciğerimiz yanıyor, neden kimse ilgilenmiyor? Aramadık yer kalmadı, akşam oldu hala yok. Dayanamıyorum” diyerek derin bir acı içinde seslendi.

    Aile Üzerindeki Yıkım

    Kaybolan Emirhan’ın babası Suat Gürbüz de, daha fazla arama-kurtarma ekibinin görevlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Suat Gürbüz, “İçim yanıyor, kendimi zor tutuyorum. Sabahtan beri gölde bir ışık bekliyorum. Polis gelip gidiyor ama başka bir şey yok. Emirhan’ın kaybolduğu haberi geldiğinde yıkıldım” ifadelerini kullandı.

    Acılı aile, Emirhan Gürbüz’ün bir an önce bulunması için umutla beklemeye devam ediyor.