Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da tatlıcıya düzenlenen silahlı saldırılara ilişkin 5 kişi tutuklandı

Adana’da bir tatlıcının iki kez kurşunlanmasının ardından 5 kişi tutuklandı. Serdar Kılınç, iş yerinin tehditler aldığını ve haraç vermediğini belirtti. Güvenlik kameralarındaki görüntülerle ortaya çıkan olay, polis tarafından detaylı bir şekilde araştırıldı.

Bu haberin fotoğrafı yok

**Adana’da Tatlıcıya İki Defa Silahlı Saldırı: 5 Şüpheli Tutuklandı**

Adana’da, bir tatlıcının iş yeri, iki ayrı tarihte silahlı saldırıya uğradı. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada 5 şahıs tutuklandı.

**Saldırılar ve Güvenlik Kameraları**

Tatlıcılık yapan Serdar Kılınç’ın (33) işletmesi, ilk olarak Temmuz ayında, ardından Ekim ayında kurşunlandı. Bu olaylar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma neticesinde, ilk saldırıyla bağlantılı 3, ikinci saldırıyla ilgili ise 2 şüphelinin tutuklandığı öğrenildi. İş yeri sahibi Kılınç, son zamanlarda haraç istemeleri sebebiyle bilinmeyen numaralardan tehditler aldığını belirtmiştir.

**Valilikten Açıklama Geldi**

Olayla ilgili Adana Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada, Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi’nde bulunan iş yerine ilk saldırının 20 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştiği ifade edildi. İş yeri sahibi Kılınç, kendisinden borç isteyen ve aralarında husumet bulunan dayısının oğulları Y. C. G. ve B. G. hakkında şikayette bulundu. Emniyet birimleri, olayda yer alan 4 şüpheliyi, 14 gram narkotik madde ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

İlk gözaltına alınanlardan B. Ş., 25 Temmuz 2025 tarihinde, mahkemeye çıkarıldıktan sonra adli kontrol koşuluyla serbest bırakılırken, B. G., F. A. ve Y. A. K. tutuklandı.

**İkinci Saldırı ve Son Gelişmeler**

Öte yandan, 5 Ekim 2025 tarihinde Kılınç’ın iş yerine bir kez daha silahlı saldırı düzenlendi. Yine iş yeri sahibi, dayısının oğullarının kendisinden para istediğini ve tehditte bulunduğunu ifade etti.

Emniyet güçleri, bu saldırı ile ilgili olarak D. A. O. ve T. U. D. adlı şüphelileri yakalayarak gözaltına almış olup, 5 Ekim 2025 tarihinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları bildirildi.

Adana’daki bu olaylar, kentteki güvenlik durumunun ne denli hassas olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Olayla ilgili gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor.