Adana’da Pikap Kazasında Üç Can Kaybı
Adana’da meydana gelen trajik bir kaza sonucu, bir baba ile iki kızı yaşamını yitirdi. 42 yaşındaki Metin Yıldırım ve 6 ile 8 yaşlarındaki kızları, Mersin’e götürülmek üzere adli tıptan alınan naaşlarıyla birlikte defin işlemleri için yola çıktı.
Olayın Ayrıntıları ve Kazanın Sebebi
Dün akşam saatlerinde, Seyhan ilçesine bağlı Mürseloğlu bölgesinde gerçekleştirilen olayda, Tarsus’tan dönen Metin Yıldırım yönetimindeki pikap, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda sulama kanalına devrildi. Kazayı gören çevredekiler, hemen yardıma koşarak baba ve iki kızının cansız bedenlerini kurtardı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, detaylı bir inceleme yaptıktan sonra cenazeler Adana Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.
Cenazelerin Defin Süreci
Yapılan otopsinin ardından, yaşanan acı kaybın ardından cenazeler, aile üyeleri tarafından teslim alındı. Cenazeler, defin işlemlerinin gerçekleştirileceği Mersin’in Tarsus ilçesindeki Kefeli Mahallesi’ne götürüldü. Metin Yıldırım’ın, bu kazadan sadece bir gün önce Babalar Günü nedeniyle babasının kabrini ziyaret için Kefeli Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. Dönüş yolunda yaşanan bu kaza, tüm yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu.