Adana’da Şalgam Dağıtımıyla Öğrencilere Eğlenceli Anlar Yaşatıldı

Adana’da Büyük Usta & Serfressh Şalgam firması, Kurtkulağı Orhan Ekinci İlkokulu’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere şalgam, balon ve oyuncak dağıttı. Etkinlikte şalgam maskotu ile oyunlar oynandı, çocuklar keyifli anlar yaşadı. Firma, benzer projelerin süreceğini duyurdu.

Adana'da Büyük Usta & Serfressh Şalgam firması, Kurtkulağı Orhan Ekinci

Adana’da, yüzlerce öğrenciye şalgam ikram edilen bir etkinlikte çocuklar, şalgam maskotu ile keyifli vakit geçirdi.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Büyük Usta & Serfressh Şalgam firması, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında dikkat çekici bir faaliyete imza attı. Kurtkulağı Orhan Ekinci İlkokulu/Ortaokulu’nu ziyaret eden firma, öğrencilere hem lezzetli şalgam ikramında bulundu hem de çeşitli eğlencelerle dolu anlar yaşattı. Sağlıklı bir içecek olan Adana Şalgamı’nın tanıtımını hedefleyen firma, etkinlikte çocuklara şalgam, balonlar ve oyuncaklar dağıtırken yüz boyama etkinliği de düzenledi. Etkinlik boyunca çocukların neşesi gözlerden kaçmazken, şalgam maskotu da onlarla oyunlar oynayıp keyifli anlar yaşattı. Okul bahçesi, renkli görüntülerle dolu bir şenlik alanına dönüştü.

“Bu tür organizasyonlar devam edecek” diyen firma yetkilileri, sosyal sorumluluk projeleri ile çocukların mutluluğuna katkıda bulundukları için duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Etkinlikte yer alan 12 yaşındaki öğrencilerden Süleyman Yağız Akyürek, “Bugün çok eğlenceliydi, şalgamdan bolca içtik” şeklinde görüşlerini paylaştı. 11 yaşındaki Erkin Efe Derin ise “Şalgam içiyoruz ve kebap yiyoruz. Bugün çok mutlu olduk” dedi.