Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da otomobilinde ölü bulunan adamın, yasak ilişki yaşadığı kadının oğlu tarafından saldırıya uğradığı belirlendi

Adana’da 54 yaşındaki İlyas Ünalan, yasak ilişki yaşadığı N.C. adlı kadının oğlu Onur C. tarafından dövüldükten sonra aracında hayatını kaybetti. Olayda Onur C. ve dayısı G.C. tutuklandı, anne N.C. ise serbest bırakıldı.

Adana'da 54 yaşındaki İlyas Ünalan, yasak ilişki yaşadığı N.C. adlı

Adana’da Ölü Bulunan Adamın Gizemli Ölümü

Adana’da gerçekleşen bir olayda, otomobil içerisinde ölü şekilde bulunan 54 yaşındaki İlyas Ünalan’ın, yasak bir ilişki yaşadığı kadının oğlu tarafından dövüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili tutuklanan genç, “Evimizde ne işin var dedim, çık git dedim ama çıkmadı. Kavga sırasında zorla evden çıkardım, öldürme niyetim yoktu” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Olayın Gerçekleştiği An

Olay, 21 Ekim günü saat 17.30 civarında Çukurova ilçesinin Toros Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İlyas Ünalan, seyahat halindeyken birden fenalaşarak aracını yolun ortasında durdurdu. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine ulaşırken, sağlık ekipleri Ünalan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Ünalan’ın vücudunda darp izleri tespit etti. Soruşturma kapsamında, çevredeki güvenlik kameraları incelendiğinde, Ünalan’ın olaydan hemen önce N.C. (45) isimli kadının evinden çıktığı belirlendi. Yapılan araştırmalar, Ünalan ve N.C.’nin yasak bir ilişki yaşadığını ortaya çıkardı. Ünalan’ın, olaydan birkaç dakika önce N.C.’nin oğlu Onur C. (27) tarafından evde annesiyle birlikte bulunduğu ve yaşanan gerginlik sonucu karşılıklı olarak darp olayı yaşandığı anlaşılmaktadır.

Polis Soruşturması ve Gözaltılar

Ünalan, evden ayrıldıktan sonra kısa bir süre içinde araç içerisinde yaşamını yitirdi. Polis, olayla bağlantılı olarak anne N.C., oğlu Onur C. ve Onur’un dayısı G.C. (47) isimli şahısları gözaltına aldı.

Emniyette sorgulanan Onur C., “Ne işin var evimizde dedim, evden çık git dedim ama çıkmadı. Zorla evden çıkardım, öldürmek niyetinde değildim” dedi. Emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Onur C. ve dayısı G.C., mahkemece “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklandı. Anne N.C. ise yapılan işlemlerin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu trajik olay, hem ailesel ilişkilerin karmaşıklığına hem de yasak ilişkilerin yaratabileceği tehlikelere dair önemli bir örnek teşkil ediyor. Olayla ilgili gelişmelerin takip edileceği belirtildi.