Adana’da Markette Cep Telefonu Hırsızlığı Kameralara Yansıdı
Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde bir markette yaşanan cep telefonu hırsızlığı olayı, güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, market sahibi başka işlemlerle meşgulken meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin içeri girmesiyle birlikte, şüpheli dikkatlice kasadaki cep telefonunu alarak pantolonunun cebine yerleştirdi. Daha sonra marketten ayrılan hırsız, market sahibi cep telefonunu kasada bulamayınca alarma geçti.
Şüphelinin hareketlerini inceleyen market sahibi, güvenlik kameralarına kaydedilen görüntülerden hırsızlık olayını fark etti. Bunun üzerine hemen durumu polise bildirdi.
Polis ekipleri, bu kapsamda hırsızlık şüphelisini tespit edip yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın aydınlatılması ve faillerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
ADANA’DA BİR MARKETİN KASASINDAN CEP TELEFONU HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.
ADANA’DA BİR MARKETİN KASASINDAN CEP TELEFONU HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.



