**Adana’da Kafe Çalışanını Rahatsız Eden Kişi, Darp Edenlere Pompalı Tüfekle Saldırdı**
Adana’nın Seyhan ilçesinde bir kafe, yaşanan rahatsız edici bir olayla gündeme geldi.
Olayın Gelişimi
9 Haziran’da, Çınarlı Mahallesi’ndeki bir kafede meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir şahıs, işyerinin kadın çalışanını rahatsız etmeye başladı. Bu durumu fark eden kafe sahipleri, duruma müdahale ederek şahsı etkisiz hale getirdi. Ancak, darp edilen adam, intikam amacıyla kafeye geri dönerek otomatik av tüfeği ile ateş açtı. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Polisin Müdahale Çalışmaları Başladı
Güvenlik kamera görüntüleri üzerinden kimliği belirsiz saldırgana ulaşmak için polis ekipleri hemen harekete geçti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Adana’daki bu vahim olay, kanun dışı eylemlerin cezasız kalmaması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Saldırıya uğrayan kafe çalışanı ve işyeri sahipleri ise bu tür olayların önüne geçilmesi için yetkililerden destek bekliyor.