Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da Iskelenin Halatının Kopmasıyla Yükseklikte Asılı Kalan İşçi, İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Adana’nın Yüreğir ilçesinde dış cephe boyası yapan işçi, iskelesinin halatının kopması sonucu metrelerce yüksekte asılı kaldı. Güvenlik kemeri sayesinde ciddi bir zarar görmeyen işçi, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde dış cephe boyası yapan işçi, iskelesinin halatının

Adana’da Korku Dolu Bir Olay

Adana’da gerçekleştirilen bir inşaat çalışması esnasında, cephe boyası yapan bir işçi, iskelenin halatının aniden kopması sonucu yüksek bir noktada asılı kalmış durumdaydı.

İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’nde yaşanan olay, çevredekilerin büyük panik yaşamasına neden oldu. Çalıştığı iskelede halatın kopması sonucu metrelerce yükseklikten asılı kalan işçinin güvenlik kemerinin takılı olması, olası bir felaketi önlemiş oldu. O anlar, etraftaki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Korku dolu anların ardından, olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, hızlı bir operasyon gerçekleştirdi ve işçiyi kurtarmayı başardı.

Olay, iş güvenliği önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı