Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adana’da İki Grup Arasında Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Adana’nın Sarıçam ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi karın bölgesinden yaralandı. Olay sonrası yaralı hastaneye kaldırıldı, polis saldırganı yakalamak için araştırma başlattı.

    Adana'nın Sarıçam ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir

    **Adana’da Bıçaklı Kavga: Bir Yaralı**

    Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan tartışma korkunç bir kavgaya dönüştü.

    Olayın Detayları

    Görgü tanıklarının ifadelerine göre, gerginliğin nedeninin belirsiz olduğu öğrenildi. Kavganın ortasında yer alan bir şahıs ise, karın bölgesine aldığı bıçak darbeleriyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralının kimliği henüz belirlenemedi.

    Polisin Çalışmaları Devam Ediyor

    Olayın hemen ardından sağlık ekipleri, ihbar üzerine bölgede hızla harekete geçerek yaralıyı hastaneye taşıdı. Aynı zamanda, kaçmaya çalışan saldırgana yönelik polis ekipleri tarafından titiz bir yakalama çalışması başlatıldığı bildirildi.

    Bu üzücü olay, bölgedeki güvenlik endişelerini yeniden gündeme getirdi. Olayın nasıl geliştiğiyle ilgili soruşturma devam etmekte.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı