Adana’da Gümrük Kaçağı Ürünlere Baskın
Adana’da düzenlenen bir operasyonda, saman yüklü bir tırda 2 milyon 750 bin TL değerinde gümrük kaçağı elektronik sigara ve kiti bulundu.
Tır Sürücüsü Hakkında Soruşturma Başlatıldı
Adana Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tır sürücüsü M.S.’nin kente gümrük dışı ürünler getirdiğini tespit etti. Bu bilgi üzerine Ceyhan ilçesinde durdurulan tırda, yapılan incelemeler sonucunda taşıdığı saman yığınlarının içinden gizlenmiş 2 bin 700 adet elektronik sigara ve 3 bin 680 adet elektronik sigara kiti ele geçirildi.
Olayla ilgili detaylarda, ele geçirilen ürünlerin toplam değerinin 2 milyon 750 bin TL civarında olduğu belirtildi.
Söz konusu ürünlerin gümrük kaçağı olması nedeniyle, tır sürücüsü M.S. hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi. Adana’daki bu tür operasyonlar, gümrük kaçakçılığı ile mücadele çerçevesinde devam edecek.
ADANA’DA SAMAN YÜKLÜ TIRIN İÇERİSİNDEN 2 MİLYON 750 BİN TL DEĞERİNDE GÜMRÜK KAÇAĞI ELEKTRONİK SİGARA VE ELEKTRONİK SİGARA KİTİ ELE GEÇİRİLDİ.