Adana’da gerçekleştirilen operasyonda 7 milyon 50 bin gümrük kaçağı makaron ve 42 bin mükerrer bandrol ele geçirildi

1 Min Read

Adana’da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonları kapsamında, 7 milyon 50 bin adet gümrük kaçağı makaron ile birlikte 42 bin adet sahte makaron bandrolü ele geçirildi.

Polis, kentte şüpheli iki aracı otoyolda durdurarak, kaçakçılara yönelik bir operasyon başlattı. Durdurulan araçlardan birinde, tam 7 milyon 50 bin adet gümrük kaçağı makaron tespit edilirken, diğer araçta ise 502 adet gümrük kaçağı elektronik sigara bulundu. Her iki araçta yer alan sürücüler gözaltına alındı.

Öte yandan, kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi’nde düzenlenen bir operasyonda 42 bin sahte makaron bandrolü ele geçirildi ve olay yerinde bulunan bir şüpheli gözaltına alındı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version