Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da Geleneksel Yetim Giydirme Şenliği İçin Bağışlar Alınmaya Başladı

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, bu yıl 13.’sünü düzenleyeceği Yetim Giydirme Şenliği için bağış kabul etmeye başladı. Başkan Mustafa Sarıgeçili, 24 Mart 2025’e kadar nakdi yardımların toplanacağını belirtti. İhtiyaç sahibi çocuklar için yapılan bağışlar, 27 Mart’ta dağıtılacak.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, bu yıl 13.’sünü düzenleyeceği Yetim Giydirme Şenliği

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, bu yıl geleneksel olarak düzenleyeceği 13. Yetim Giydirme Şenliği için başvuruların almaya başladığını duyurdu.

Ramazan ayı kapsamında dayanışma ve yardımlaşma temalı bir program çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte, sendika üyelerinin yaptığı bağışlarla temin edilen yeni bayram giysileri ile yetim çocuklar ve aileleri sevindirilecek.

Şube Başkanı Mustafa Sarıgeçili, yaptığı açıklamada, her Ramazan ayında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Bu yıl 13. kez düzenleyeceğimiz Yetim Giydirme Şenliği, toplumsal dayanışma ile yetim çocuklarımızın bayram sevinçlerine katkıda bulunmak amacını taşıyor. Gönüllü üyelerimizin ve hayırseverlerin desteği ile her bir bağışın çocuklarımıza büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Üyelerimiz ve tüm hayırseverleri kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sarıgeçili, nakdi yardımların 24 Mart 2025 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’ne iletilmesi gerektiğini belirterek, “Toplanan yardımlar, 27 Mart 2025 Perşembe günü sendikanın hizmet binasında yetim çocukların ailelerine teslim edilecek. İsteyen üyelerimiz ve hayırseverler de bu teslim törenine katılım gösterebilirler.” şeklinde konuştu.

Bağış kampanyasında en düşük bağış miktarının 1.500 TL olarak belirlendiği, hayırseverlerin bu miktarın üzerinde istedikleri herhangi bir tutarı bağışlayabilecekleri ifade edildi.