Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adana’da Emekli Polis, Boşandığı Eşini İşYerinde Vurarak İntihar Girişiminde Bulundu

    Adana’da emekli polis Recep Ç., boşandığı eşi Esengül Kaya’yı çalıştığı yerde öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. Kaya olay yerinde yaşamını yitirirken, Recep Ç. hastaneye kaldırıldı ve durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Adana'da emekli polis Recep Ç., boşandığı eşi Esengül Kaya'yı çalıştığı

    Adana’da Trajik Olay: Emekli Polis Memuru, Eski Eşini Vurdu

    Adana’da, emekli bir polis memuru, boşanmış olduğu eşini çalıştığı iş yerinde silahla öldürdükten sonra intihara kalkıştı.

    Olayın detayları, Adana’nın Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki bir büfede yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 54 yaşındaki Recep Ç., üç yıl önce boşandığı 48 yaşındaki Esengül Kaya’nın çalıştığı büfeye gitti. Burada, eski eşinin yanında yaşanan bir tartışmanın ardından Recep Ç., yanındaki tabancayla eski eşine ateş açtı ve olay yerinden hızla uzaklaştı.

    Çevredeki tanıkların durumu bildirmesi üzerine bölgesel sağlık ve güvenlik ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Esengül Kaya’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Bunun üzerine polis, Recep Ç.’nin yakalanması için harekete geçti.

    Recep Ç.’nin kullandığı hafif ticari araç, Sarıçam ilçesi Kozan yolu Mustafalar Mahallesi’ne girişte jandarma ekipleri tarafından durdurulmaya çalışıldı. Durdurma işlemi sırasında, emekli polis memuru, yanında taşıdığı silahla intihara teşebbüs etti.

    Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Recep Ç.’nin sağlık durumu kritik bir şekilde devam ederken, olay hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldığı duyuruldu.