Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adana’da 8 Yaşındaki Kızını Darp Eden Baba Tutuklandı

    Adana’da 8 yaşındaki kızı M.B.’yi yanından uzaklaştığı için darp eden Abdurrahman B. tutuklandı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleriyle belgelendiği, baba ifadesinde sinirlendiğini belirttiği öğrenildi.

    Adana'da 8 yaşındaki kızı M.B.'yi yanından uzaklaştığı için darp eden

    Adana’da Kızına Şiddet Uygulayan Baba Tutuklandı

    Adana’da, 8 yaşındaki kızına yanından uzaklaştığı gerekçesiyle şiddet uyguladığı iddiasıyla baba tutuklandı.

    Olay, 28 Kasım günü Seyhan ilçesindeki Yenibey Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, yabancı uyruklu baba Abdurrahman B. (33), eşi ve üç çocuğuyla bir ara sokağa girdi. O sırada 8 yaşındaki kızı M.B.’nin yanından ayrılmasını fırsat bilen baba, sinirlendi ve küçük kızı tutarak başını aracın arka kısmına vurdu. Bununla yetinmeyip, daha sonra kızını yere fırlatmaya kalkıştı. Şok edici olayın ardından baba, hiçbir şey olmamış gibi çocuğun elinden tutarak yürümeye devam etti. Olay anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

    Emniyet Ekipleri Hızla Harekete Geçti

    Olayın basına yansımasının ardından, Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Seyhan ilçe polis ekipleri harekete geçerek şüpheli babayı hızlı bir şekilde yakaladı. Merkez Seyhan ilçesine bağlı Şehit Duran Mahallesi’nde yakalanan Abdurrahman B., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba, burada ifadesini verdi.

    İfadesinde, kızının yanından uzaklaştığı için büyük bir öfke duyarak darp eylemini gerçekleştirdiğini dile getiren baba, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Olay, hem aile içindeki şiddeti hem de çocuklara yönelik tehditleri bir kez daha gözler önüne serdi.