Adana’da 73 Yaşındaki Yalnız Adam, Komşuların İhbarıyla Evinde Ölü Bulundu

1 Min Read

Adana’da 73 Yaşındaki Adamın Ölümü İlginç Ayrıntılarla Ortaya Çıktı

Adana’nın Seyhan ilçesinde, yalnız başına yaşayan 73 yaşındaki Ali Tacir, komşularının kötü koku ihbarı üzerine evinde ölü bulunarak büyük bir üzüntüye yol açtı.

Evden Yayınlanan Kötü Kokular Yetkilileri Hareket Geçirdi

Olay, Pınar Mahallesi’ndeki Selamoğlu Sitesi’nde meydana geldi. Uzun süredir kendisinden haber alamadıkları yaşlı adamın dairesinden gelen rahatsız edici kokular, komşularını tedirgin etti. Komşuları durumu hemen yetkililere bildirdi; polis ve sağlık ekipleri hızla adrese intikal etti. AFAD’ın da desteğiyle eve giren ekipler, Tacir’in yaklaşık bir hafta önce yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Yüksek Kat Nedeniyle Cenazesi Eşya Taşıma Asansörüyle İndirildi

Cenaze, binanın 12. katında bulunmasi nedeniyle eşya taşıma asansörü kullanılarak indirildi. Daha sonra, yaşlı adamın cansız bedeni otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Olayın, normal bir ölüm olduğu ihtimali değerlendiriliyor. Yetkililer, konu hakkında soruşturmayı sürdürmektedir.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version