Adana’da 45 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü, yapılan operasyonla yakalandı

Adana’da, gasp, yağma ve hırsızlık gibi suçlardan 45 yıl hapis cezasına çarptırılan firari Muhammet A., polis tarafından Turgut Özal Bulvarı’nda yakalanarak cezaevine gönderildi.

Adana'da, gasp, yağma ve hırsızlık gibi suçlardan 45 yıl hapis

**Adana’da 45 Yıl Hapis Cezalı Firari Hükümlü Yakalandı**

Adana’da gasp, yağma ve hırsızlık gibi pek çok suçtan toplamda 45 yıl hapis cezası alan firari hükümlü, güvenlik güçleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

**Hükümlü İçin Çalışmalar Başlatıldı**

Edinilen bilgilere göre, Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi, aranan şahıslar üzerine yürütülen çalışmalar neticesinde, Muhammet A. isimli kişinin uzun süredir yakalanmadığını tespit etti. Gasp, yağma ve hırsızlık suçları da dahil olmak üzere toplamda 45 yıl 25 gün hapis cezası kesinleşen hükümlü için gerekli operasyon planı yapıldı.

**Yakalamak İçin Sahada Özellikle Çalıştılar**

Ekipler, firari hükümlünün Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı civarında olduğunu saptadı. İlgili bölgeyi yoğun bir şekilde tarayan güvenlik güçleri, kısa sürede tarafı kıskıvrak yakalamayı başardı.

**Adli Süreç Tamamlandı**

Emniyet ve adliye işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Muhammet A. cezaevine teslim edilerek adalet süreci tamamlandı. Bu olay, emniyet güçlerinin suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.