Adana Demirspor Taraftar Lideri Sercan Ergücü: “Takımımız Yalnız Kalmasın”

1 Min Read

Adana Demirspor Taraftarlarından Ses: “Yanlız Kaldık”

Adana Demirspor’un tribün lideri Sercan Ergücü, takımın sıkıntılı döneminde şehirdeki desteğin azaldığına dikkat çekerek, “Adana Demirspor başarılıyken herkes yanımızdaydı. Şu anda Adana Demirspor camiası ve taraftarları tamamen yalnız bırakıldı” ifadelerini kullandı.

Takımın Durumu Üzüntü Verici

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu sezon çıktığı 12 maçta yalnızca 1 beraberlik elde ederken, 11’ini kaybetti. Süreç boyunca kalesinde tam 48 gol gören mavi-lacivertli ekip, sadece 6 gol atabildi. Ayrıca, kulübe gelen cezalar nedeniyle puanı -17 olarak kayıtlara geçti. Bu kötü performans nedeniyle, Adana Demirspor taraftarları 5 Ocak Meydanı’nda toplandı.

Taraftar lideri Sercan Ergücü, bu buluşmanın sebebinin takımın kötü bir durumda bulunması ve sahipsiz bırakılması olduğunu ifade etti. “Bir şehir, kendi takımı için sessiz kalıyor. Adana Demirspor başarılıyken herkes bizimleydi. Şimdi ne oldu? Adana Demirspor camiası ve taraftarları tamamen yalnız bırakıldı” şeklinde konuştu.

Yürüyüşle Destek Verdiler

Taraftarlar, daha sonra Çakmak Caddesi’nden Sanatçılar Parkı’na doğru sloganlar atarak yürüyüş düzenleyerek takıma olan desteklerini gösterdi. Bu etkinlik, takımın zor günlerinde destek arayışının bir sembolü oldu.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir