Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: “Şanlıurfa Adliyesi’nde meydana gelen patlamada zabıt katibi yaralandı”

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şanlıurfa Adliyesi’nde adli emanet deposunda bir patlama gerçekleştiğini ve bu olayda zabıt katibinin bacağından yaralandığını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Şanlıurfa Adliyesi’nde Patlama Olayı

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şanlıurfa Adliyesi’nin adli emanet deposunda meydana gelen patlama ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Olayda bir zabıt katibinin bacağından yaralandığı öğrenildi.

    Bakan Tunç, yaralıya geçmiş olsun dileklerini iletti ve olayla ilgili gerekli incelemelerin başlatıldığını belirtti. Şanlıurfa Adliyesi’nde yaşanan bu talihsiz durum, adliye çalışanları ve vatandaşlar arasında endişeye yol açtı.

    Olayın Sebepleri Araştırılıyor

    Patlamanın nedeni henüz netleşmezken, yetkililer olayın sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Gelişmeler yakından takip ediliyor ve bakanlık tarafından yapılacak açıklamalar bekleniyor. Yaralı zabıt katibinin durumunun iyi olduğu ifade edilirken, adalet sistemindeki güvenliğin artırılması adına çeşitli önlemlerin alınması gündemde.