Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Abdullah Kavukcu: “Galatasaray’a Yönelik Düşmanlık Artık Tescillendi, Mücadelemiz Kesinlikle Devam Edecek”

    Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, Yasin Kol’a verilen maçın Galatasaray’a yönelik düşmanlığın bir göstergesi olduğunu belirtti. Kavukcu, TFF’nin son dönemdeki tutumuyla güvenlerini kaybettiklerini vurgulayarak, Galatasaray’ın haklarını koruma konusunda kararlı davranacaklarını açıkladı. Taraftarlara seslenen Kavukcu, hedeflerine ulaşacaklarını ve Mayıs’ta Galatasaray’ın gücünü yeniden kanıtlayacaklarını ifade etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Abdullah Kavukcu: “Galatasaray’a Dışarıdan Gelen Salvo”!

    Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, yaptığı açıklamalarda önemli konulara değindi. Kavukcu, “İyi niyetle geldiğimiz bu noktada, bizleri açık bir şekilde etkileyen Yasin Kol’a övgüyle maç verdiler” ifadelerini kullandı.

    Kavukcu, bu durumun Galatasaray’a karşı sergilenen düşmanlığın bir göstergesi olduğunu belirtti. “Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu yıl da Galatasaray düşmanlarıyla yalnız başımıza mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. TFF başkanına güven duyduğunu ifade eden Kavukcu, son iki haftada yapılanlarla birlikte gerçek yüzlerin ortaya çıktığını vurguladı. “Futbolda adalet terazisini elinde bulunduranlara güven vermiştik, ama maalesef o güveni hak etmediklerini gördük” diye ekledi.

    Galatasaray’ın Haklarını Savunma Vurgusu

    “Artık bir dönüm noktasıdır” diyen Kavukcu, Galatasaray’ın haklarını koruma konusunda geri adım atmayacaklarının altını çizdi. “Unutmayın ki Galatasaray hafızasına sahiptir. Futbolda adaletin ayarını bozanlar, bir gün kendi tartılacakları o teraziyi nasıl etkilediklerini görmelidir” dedi. Bu nedenle TFF’nin yarınki çağrısına katılmayacaklarını da açıkladı.

    Kavukcu, tüm taraftarlarına seslenerek, “Biz Galatasarayız ve doğru olanı savunmaktan asla korkmayız. Her şeye rağmen yolumuza devam edecek ve hedeflerimize ulaşacağız. Mayıs ayında Galatasaray’ın gücünü bir kez daha kanıtlayacağız” şeklinde bir mesaj verdi. “Hiçbir Galatasaraylı inancını kaybetmemeli” diyerek konuşmasını sonlandırdı.