Abdullah Güler: “Yıkılan Binaların Sorumlularıyla İlgili Kovid Düzenlemesi Üzerinde Çalışmalar Devam Ediyor”

Editör
1 Dakika Okuma

Deprem Sorumlularıyla İlgili Yeni Çalışmalar Başlatıldı

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, deprem sonrası yıkıma uğrayan binaların sorumluları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Güler, “Kovid düzenlemesi kapsamında bu sorumlulara ilişkin bir eylem tanımının üzerinde çalışıyoruz. Yasal düzenlemenin istisna maddesine bu durumu ekleyeceğiz,” şeklinde konuştu.

Yeni Düzenleme Üzerinde Çalışmalar Sürüyor

Güler’in açıklamaları, deprem sonrası yıkılan yapılar ile ilgili sorumluların belirlenmesine yönelik atılacak adımların müjdesini veriyor. Yürütülen çalışmalar sonucunda, yıkıma neden olan etkenlerin daha net bir şekilde ortaya konulması hedefleniyor. Bu bağlamda, mevcut yasaya eklenecek yeni istisna maddesi, deprem olayında yıkılan binaların sorumlularını etkili bir şekilde tespit etme imkanı sağlayacak.

Bu düzenlemelerle birlikte, deprem mağdurlarının haklarının korunması ve sorumluların hesap vermesi sağlanmış olacak. Yetkililer, bu tür önlemlerin gelecekte benzer felaketlerin yaşanmaması adına önem taşıdığını vurguluyor.

Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir