A Milli Erkek Voleybol Takımı, VNL Hazırlık Maçında Slovenya’ya 3-2 Yenildi

A Milli Erkek Voleybol Takımı, İstanbul’da Slovenya’ya karşı 3-2 kaybettiği hazırlık maçının ardından VNL için hazırlandı. 11-15 Haziran tarihleri arasında Çin’in Xi’an kentinde Sırbistan, Hollanda, Polonya ve Çin ile karşılaşacak.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, İstanbul’da Slovenya’ya karşı 3-2 kaybettiği

A Milli Erkek Voleybol Takımı, VNL (Milletler Ligi) için İstanbul’da düzenlediği ikinci hazırlık karşılaşmasında Slovenya’ya 3-2 yenildi.

Maç Bilgileri

Salon: Burhan Felek
Hakemler: Uğur Ateş, Sadettin Kıral
Türkiye: Efe Bayram, Bedirhan, Murat, Efe Mandıracı, Mert, Kaan, Beytullah (L) (Ahmet, Vahit Emre, Mirza, Yiğit, Gökçen)
Slovenya: Mozic, Kozamernik, Mujanovic, Marovt, Stalekar, Najdic, Kovacic (L) (Stern, Planinsic, Bracko, Vincic, Okroglic, Z.Stern, Urnaut, Krzic)
Setler: 21-25, 25-23, 25-21, 22-25, 13-15
Müsabaka Süresi: 2 saat 5 dakika

VNL İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

A Milli Takım, VNL’in ilk haftasında 11-15 Haziran tarihlerinde Çin’in Xi’an kentinde, Çin, Sırbistan, Hollanda ve Polonya ile karşılaşacak.

Millilerin ilk haftasına ilişkin maç takvimi şöyle:

11 Haziran Çarşamba
15.30 Sırbistan-Türkiye

13 Haziran Cuma
15.30 Hollanda-Türkiye

14 Haziran Cumartesi
14.00 Türkiye-Polonya

15 Haziran Pazar
10.00 Çin-Türkiye