Kayseri’de Şok Olay: Üvey Oğul Babasını Bıçakladı
Kayseri’nin Talas ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 12 yaşındaki üvey oğul, tartışma sonucunda babasını bıçakla yaralayarak hayatını kaybetmesine neden oldu.
Olayın Ayrıntıları
Edinilen bilgilere göre, olay Mevlana Mahallesi Özkan Sokak’ta bulunan 15 katlı bir binanın 8. katında gerçekleşti. Y.C.K. (12) ile üvey babası H.P. (31) arasında sebepsiz yere başlayan bir tartışma büyüyerek kavga haline dönüştü. Genç çocuk, sinirlenerek H.P.’yi bıçakla kalbinden yaraladı. Olay sonrası hemen haber verilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi.
Polis, çevreyi güvenlik şeridiyle kapatırken, sağlık ekipleri yaralı adamı hızlı bir şekilde ilk müdahalesini yaptı. H.P., ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın şüphelisi Y.C.K. ise gözaltına alındı.
Hayatını Kaybetti
Ancak, ne yazık ki H.P., hastaneye ulaştırılsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç adam, hastane morguna kaldırıldı ve olayın üzerindeki sır perdesi, adli mercilerin incelemesiyle açılmaya çalışılıyor.
Bu trajik olay, Kayseri’de büyük bir üzüntüyle karşılandı ve bölgede şok etkisi yarattı.