Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Numan Kurtulmuş, Macaristan’da Dostluk Maçını İzledi ve Kültürel Temaslarda Bulundu

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Budapeşte’de Macaristan Ulusal Meclisi Futbol Takımı ile TBMM Parlamenterler Spor Kulübü arasında düzenlenen arkadaşlık maçını takip etti. Kurtulmuş, maçın başlama vuruşunu yaparak her iki takıma başarılar diledi ve Yunus Emre Türk Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Budapeşte’de Macaristan Ulusal Meclisi Futbol Takımı

    Numan Kurtulmuş, Budapeşte’de Futbol Maçını İzledi

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de resmi temaslarına devam ederek önemli bir etkinliğe katıldı. Kurtulmuş, TBMM Parlamenterler Spor Kulübü ile Macaristan Ulusal Meclisi Futbol Takımı arasındaki dostluk maçını yerinde izledi.

    Dostluk Maçında Başlama Vuruşunu Yaptı

    Macaristan Ulusal Meclisi Başkanı Laszlo Köver’in de sahada yer aldığı bu futbol müsabakasında, Kurtulmuş ilk düdüğü çalarak karşılaşmanın başlamasını sağladı. Her iki takıma da başarılar dileyen TBMM Başkanı, ardından maçı izlemek üzere tribündeki yerini aldı.

    Kültürel Temaslar Devam Ediyor

    Kurtulmuş’un Budapeşte’deki programı sadece futbol maçı ile sınırlı kalmadı. Başkan, ayrıca Budapeşte Yunus Emre Türk Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Burada, Yunus Emre Enstitüsü (YEE) Başkanı Abdurrahman Aliy’den, merkezde yürütülen kültürel faaliyetler hakkında bilgi aldı. Bu ziyaret, Türkiye ile Macaristan arasındaki kültürel iş birliğini güçlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.