Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Niğde’de Hayvan Otlatma Tartışması Kanlı Bitti: C.Ç. Hayatını Kaybetti

    Niğde’de hayvan otlatma yüzünden çıkan tartışmada 18 yaşındaki B.K., 33 yaşındaki C.Ç.’yi bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen C.Ç. hastanede kurtulamadı. Soruşturma sürüyor.

    Niğde'de hayvan otlatma yüzünden çıkan tartışmada 18 yaşındaki B.K., 33

    Niğde’de Hayvan Otlatma Kavgası: 1 Ölü

    Niğde’nin Çiftlik ilçesinde meydana gelen hayvan otlatma anlaşmazlığı, bir can kaybıyla sonuçlandı.

    Olay, Bozköy Yenikenk Mahallesi Yazılar bölgesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, hayvan otlatma konusunu tartışan C.Ç. ile M.Ç. arasında başlayan gerginlik, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada B.K. ve O.K. da olaya müdahil oldu. Kavga esnasında, 18 yaşındaki B.K., elindeki bıçakla 33 yaşındaki C.Ç.’yi yaraladı.

    Olayın ardından, çevredekilerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralı C.Ç.’ye olay yerinde ilk müdahale yapılırken, acil olarak Çiftlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen, genç adam hayatını kaybetti.

    Olayla ilgili olarak jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.