Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Emine Erdoğan, New York’ta “Sıfır Atık Mavi-Damla Damla” Sergisi’ni Tanıttı

    Emine Erdoğan, New York’ta düzenlenen “Sıfır Atık Mavi-Damla Damla” sergisinin açılışını yaptı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, mavi çağrısına dikkat çekerek, Sıfır Atık Mavi hareketinin toplumsal sorumluluğa katkıda bulunduğunu ifade etti.

    Emine Erdoğan, New York'ta düzenlenen "Sıfır Atık Mavi-Damla Damla" sergisinin

    Sıfır Atık Mavi Serisi New York’ta Görücüye Çıktı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi, Birleşmiş Milletler Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, New York’ta “Sıfır Atık Mavi-Damla Damla” isimli serginin açılışına dair bir video paylaştı.

    Sanatın İyileştirici Gücü

    Emine Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Mavi denizlerin çağrısına sanat yoluyla yanıt verdik. 2019 yılında başlattığımız Sıfır Atık Mavi girişimi, küçük ama etkili bir iyilik hikayesi haline geldi. Tüm ülkelerin ortak bir bilinçle hareket etmesi ve çocuklarımıza sonsuz mavi bir dünya bırakabilmeleri için çaba göstermelerini diliyorum” dedi.

    Sergi Detayları

    Paylaşılan videoda, Emine Erdoğan’ın katıldığı “Sıfır Atık Mavi-Damla Damla” sergisinin açılışından kesitler ve önemli anlar yer aldı. Bu sergi, çevresel sorunlara dikkat çekmek amacıyla düzenlendi ve katılımcılara sürdürülebilirlik bilincini aşılamayı hedefliyor.