Elazığspor’da Hedefler Belli: Batman Petrolspor Maçı İçin Hazırlıklar Sürüyor
Elazığspor Teknik Direktörü Fırat Gül, Altınordu ile oynanan maçın ikinci yarısındaki performanslarını değerlendirerek, takım olarak daha fazla çalışmaları gerektiğini vurguladı. Gül, “Maçtan galip ayrılmak güzel bir duygu, fakat eksiklerimizi biliyoruz. İçsel analizimizi yaparak bu eksikleri gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Seyircisiz Oynanacak Maçta Stratejiler Belirlendi
Elazığspor, 2. Lig Beyaz Grup’un 6. haftasında Batman Petrolspor’la seyircisiz bir maçta karşılaşacak. Bordo-beyazlı takım, bu önemli mücadelenin hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştirdiği tek antrenmanla tamamladı. Antrenmana teknik heyet ve tüm oyuncular katılım sağlarken, Fırat Gül, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken kazanma arzusunu dile getirdi.
Gül, Altınordu maçından alınan 3 puanı değerlendirerek, “İlk yarı 2-0’lık skor ve oyun konusunda iyi bir görüntü sergiledik. Ancak ikinci yarıda istediğimiz performans seviyesinin uzağında kaldık. Yine de başarı önemli; eksikliklerimizin bilincindeyiz ve bunları düzeltmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Batman Petrolspor: Zorlu Bir Rakip
Gül ayrıca, Batman Petrolspor’un ligin güçlü takımlarından biri olduğunu belirtti. “5’te 5 yaparak hem hücumda hem de savunmada etkili bir profil çizebiliyorlar. Biz, 2. haftadan itibaren belirli bir oyun sistemi oluşturmaya başladık. Bu maçta da performansımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Elazığspor kaptanı Halil İbrahim Sönmez ise, takımlarının moralli bir başlangıç yaptığını ifade etti. “Takım arkadaşlarımız antrenmanlarda yüksek bir performans sergiliyor. Zorlu bir karşılaşma önümüzde duruyor ama biz bu maça hazırız. Batman, direkt rakibimiz; maç saatini büyük bir heyecanla bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.
ELAZIĞSPOR KAPTANI HALİL İBRAHİM SÖNMEZ
FUTBOLCU ERKAN EYİBİL
ZİYARETE AK PARTİ ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA CANDAROĞLU DA EŞLİK ETTİ.
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE TEŞKİLAT BAŞKANI, YALOVA MİLLETVEKİLİ AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ, VE AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI ABDULLAH ÖZDEMİR TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARI KAPSAMINDA ARNAVUTKÖY’DE FABRİKA ZİYARETİNDE BULUNDU. ZİYARETE AK PARTİ ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA CANDAROĞLU DA EŞLİK ETTİ.
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE TEŞKİLAT BAŞKANI, YALOVA MİLLETVEKİLİ AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ, VE AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI ABDULLAH ÖZDEMİR TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARI KAPSAMINDA ARNAVUTKÖY’DE FABRİKA ZİYARETİNDE BULUNDU. ZİYARETE AK PARTİ ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA CANDAROĞLU DA EŞLİK ETTİ.
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE TEŞKİLAT BAŞKANI, YALOVA MİLLETVEKİLİ AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ VE AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI ABDULLAH ÖZDEMİR TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARI KAPSAMINDA ARNAVUTKÖY’DE FABRİKA ZİYARETİNDE BULUNDU. ZİYARETE AK PARTİ ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA CANDAROĞLU DA EŞLİK ETTİ.
BİNGÖL’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMADA UYUŞTURUCU MADDEYLE YAKALANAN 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.
FENERBAHÇE BAŞKANI SEÇİLEN SADETTİN SARAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MAZBATASINI ALDI.
FENERBAHÇE BAŞKANI SEÇİLEN SADETTİN SARAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MAZBATASINI ALDI.