Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kınık Köyü’nde Kitap Okuma ve Sohbet Etkinliği Gerçekleştirildi: Akın Ağca, Zekiye Tekin ve Mahmut Ekinci Katıldı

    Bilecik’in Pazaryeri ilçesindeki Kınık Köyü’nde bir kitap okuma ve sohbet etkinliği yapıldı. Etkinliğe Bilecik Vali Yardımcısı Akın Ağca, Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve İlçe Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci katılırken, Ağca öğrencilere kitap okuma saatinde eşlik etti.

    Bilecik’in Pazaryeri ilçesindeki Kınık Köyü'nde bir kitap okuma ve sohbet

    Kınık Köyü’nde Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi

    Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Kınık Köyü’nde anlamlı bir etkinlik organize edildi.

    Etkinlikte Protokol Üyeleri Yer Aldı

    Kınık İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen bu etkinliğe, Bilecik Vali Yardımcısı ve Pazaryeri Kaymakam Vekili Akın Ağca, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci katılım sağladı. Protokol üyeleri, etkinlik çerçevesinde öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte kitap okuma etkinliği düzenledi. Kaymakam Vekili Ağca, burada öğrencilerle bir araya gelerek onların isteklerini dinledi ve bir kitap okuma saatinde yer aldı.

    Öğretmenlerle Eğitim Görüşmeleri Yapıldı

    Etkinliğin ardından Ağca, öğretmenler odasında eğitim alanında yapılması gerekenler üzerine öğretmenlerle bir toplantı yaptı. Toplantıda, yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik dilek ve temennilerde bulunan Ağca, öğretmenlerin görüşlerini alarak eğitimdeki gelişmelere dair fikir alışverişinde bulundu. Bu anlamlı buluşmaların, eğitim camiasına katkı sağlaması temennisiyle yeni dönem için iyi dileklerde bulundu.