Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Iğdır Emniyeti, Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Şahısı Tutukladı

    Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, eylülde yaptığı operasyonlarla uyuşturucu ticareti yapan iki kişiyi tutukladı. Yetkililer, bu mücadelenin devam edeceğini bildirdi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Uyuşturucu Mücadelesinde Önemli Başarı

    Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, eylül ayında gerçekleştirilen bir haftalık operasyonlarla uyuşturucu ile mücadelede kayda değer bir başarıya imza attı.

    Şüphelilere Adli İşlem Yapıldı

    Yapılan operasyonlar sonucunda, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçlamasıyla 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Operasyondaki süreçlerin tamamlanmasının ardından, şüpheliler mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Mücadele Devam Edecek

    Emniyet yetkilileri, uyuşturucuyla mücadele konusundaki kararlılıklarının süreceğini belirtti. Restriktif önlemlerin ve operasyonların devam edeceği vurgulandı.