Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Atatürk Stadyumu’ndaki İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, yapımı süren Atatürk Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Akbıyık, stadyumun inşaatının hızla devam ettiğini belirterek, Muğlalıların heyecanla maç gününü beklediğini ifade etti. 19 Ekim’deki Muğlaspor-Erzincanspor maçının yeni sahada oynanması hedefleniyor.

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, yapımı süren Atatürk Stadyumu'nda incelemelerde

    Muğla Valisi Akbıyık, Atatürk Stadyumu’ndaki İnşaatı İnceledi

    Muğla’da Atatürk Stadyumu’nun yeniden inşaatı devam ederken, Vali Dr. İdris Akbıyık bu süreçte yerinde gözlem yaptı. Akbıyık, “Muğlalılar, bu statta maçların oynanmasını büyük bir heyecanla bekliyor. İnşallah, Ekim ayında tamamlanmış olacağız,” ifadelerini kullandı.

    Stadyum Yıkımından Yeniden İnşaya Hızlı Süreç

    Deprem riski nedeniyle yıkılan Muğla Atatürk Stadyumu’nun yeni tribün inşaatı hızla devam etmektedir. Vali Akbıyık, inşaat alanında yaptığı ziyaret sırasında Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Yeni tribünler, soyunma odaları ve diğer tesislerin son durumu hakkında bilgi aldı. Görülen o ki, tribün koltuklarının montajı tamamlanmışken, duş kabinlerinin yapımında da son aşamaya gelinmiş durumda. Açıklanan bilgilere göre, 19 Ekim’de Muğlaspor ve Erzincanspor arasında yapılması planlanan maçın yeni stadyumda gerçekleşmesi hedefleniyor.

    Vali Akbıyık’tan Heyecan Verici Açıklamalar

    Vali Dr. İdris Akbıyık, stadyum inşaatıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Muğla Şehir Stadı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. En kısa sürede tamamlanması için tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte gerekli çabayı sarf ediyoruz. Muğlalılar, bu statta maç oynanmasını dört gözle bekliyor ve umarım Ekim ayında bu hayal gerçeğe dönüşür,” şeklinde konuştu. Ayrıca, Gençlik Spor Müdürlüğü ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın proje üzerindeki yoğun çalışmasına da dikkat çekti. Akbıyık, Muğlaspor’a destek vermenin kendileri için önemli olduğunu vurguladı ve maç için heyecanlarını paylaştı.