Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Esenyurt’ta Kış Spor Okulları Kapsamında Çocuklar için Bisiklet Kursları Başladı

    Esenyurt Belediyesi, 7-14 yaş arası çocuklar için bisiklet kursları düzenliyor. Eğitimde denge, sürüş teknikleri ve trafik kuralları öğretiliyor. Antrenör Ensar Efendioğlu, yeni bisiklet ve ekipmanlarla eğitimin eğlenceli hale geldiğini belirtti. Kayıt için 444 0 411 numarasını arayabilirsiniz.

    Esenyurt Belediyesi, 7-14 yaş arası çocuklar için bisiklet kursları düzenliyor.

    Esenyurt’ta Kış Spor Okulları Bisiklet Kursları Başladı

    Esenyurt Belediyesi, 7-14 yaş arası çocuklar için düzenlediği bisiklet kursları ile hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunuyor. Kış Spor Okulları kapsamında gerçekleştirilen bu kurslar, çocukların bisiklet sürmeyi öğrenmesi için tasarlandı.

    Temel Eğitim ve İleri Sürüş Teknikleri

    Kursların başlangıcında çocuklar, bisiklet sürüşüne yönelik temel denge eğitimi alıyor. Eğitimin ilerleyen aşamalarında ise iki tekerlekle sürüş tekniklerini öğreniyorlar. Çocukların daha güvenli bir sürüş deneyimi yaşaması adına, ileri düzey sürüş teknikleri ve trafik kuralları da eğitimin bir parçası olarak sunuluyor. Bu sayede bisiklet, çocuklara sadece bir spor aracı değil, aynı zamanda ulaşım aracı olarak da öğreniliyor.

    Yeni Ekipmanlarla Daha Güvenli Bir Eğitim

    Esenyurt Belediyesi, kursların başladığı bu dönemde çocukların eğitimini daha güvenli hale getirmek için yeni bisikletler, formalar ve kasklar temin etti. Böylece çocuklar, hem keyifli hem de emniyetli bir ortamda bisiklet sürme becerilerini geliştirme fırsatı buluyor. Başvuru ve detaylı bilgi için Esenyurt Belediyesi’nin 444 0 411 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırabilirsiniz.

    Antrenör Ensar Efendioğlu’ndan Kurs Hakkında Bilgiler

    Kursların antrenörü Ensar Efendioğlu, “Bisiklet sürmek isteyen herkes bu eğitime katılabilir,” diyerek, çocukların yeni bisikletlerle derslere katıldığını ve bu durumun onları mutlu ettiğini belirtti. Eğitim süreci doğrultusunda, başlangıçta denge eğitimi ile başlanarak, daha sonraki aşamalarda Gaziler Parkı ve Şehitler Parkı gibi alanlarda uygulamalı bisiklet kullanımı sağlandığını ifade etti. Çocukların temel bisiklet eğitimi alarak güvenli bir şekilde bisiklet sürmeyi öğrenmesi amaçlanıyor.