Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Artvin-Hopa Karayolunda Hatalı Sollama İle Facianın Eşiğinden Dönüldü: Aşkın Göktürk Şanslıydı

    Artvin-Hopa karayolunda, Aşkın Göktürk’ün kullandığı otomobil, hatalı sollama yapan bir tırın tehlikeli bir duruma neden olduğu anlarda son anda kurtuldu. Görüntülerde, her iki sürücünün de fren yaparak olası bir kazayı önlediği gözlemlendi. Göktürk, sosyal medya hesabında kazadan sağ kurtulduğunu duyurdu.

    Artvin-Hopa karayolunda, Aşkın Göktürk'ün kullandığı otomobil, hatalı sollama yapan bir

    Artvin-Hopa Karayolunda Hatalı Sollama Kaza Tehlikesi Yarattı

    Artvin-Hopa yolu üzerinde meydana gelen bir olayda hatalı sollama yapan bir tır, kazaya ramak kala durmayı başardı. Karşı yönden gelen otomobil ise tırın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar, araç kamerası tarafından kaydedildi.

    Tır ve Otomobil Arasında Tehlikeli Anlar

    Olayın, Borçka ile Hopa arasında, jandarma kontrol noktasına yakın bir virajda gerçekleştiği öğrenildi. Hopa yönünden Artvin’e gitmekte olan bir tır, sollama yapmaya çalışırken karşıdan gelen Artvin Çoruh Üniversitesi Öğretim Görevlisi Aşkın Göktürk’ün kullandığı otomobille yüz yüze geldi.

    Olay anında iki sürücünün de ani fren yaparak büyük bir faciadan kurtuldukları araç içi kameraya yansıdı. Kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü Aşkın Göktürk, sosyal medya üzerinden şunları paylaştı: “Bugün muhtemel bir ciddiyetle sonuçlanacak kazadan Allah’a şükür en ufak bir hasar almadan kurtuldum. Yer: Artvin-Hopa yolu, jandarma kontrol noktası. Kısacası, Artvin yollarında tır kaynaklı tehlikelerin son zamanlarda artış göstermesi maalesef dikkat çekici.”