Samsun Şehir Hastanesi Başhekimi’nden Randevu Sistemi Uyarısı: Vatandaşların Dikkatli Olması Gerekiyor

Editör
1 Dakika Okuma

Başhekimden Randevu Uyarısı

Samsun Şehir Hastanesi’nin Başhekimi Doç. Dr. Mahmut Ulubay, MHRS sistemi üzerinden alınan randevulardaki karışıklıklarla ilgili olarak vatandaşları uyardı.

Randevu Alırken Dikkat

Doç. Dr. Ulubay, açıklamalarında Aralık ayı itibarıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ana Bina, Atakum Polikliniği, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ile Onkoloji Ek Hizmet Binalarının MHRS üzerinden randevu alınmaya başlandığını ifade etti. Özellikle randevu ekranında “Samsun Şehir Hastanesi” olarak görünse de, muayene yapılacak yer bölümünde ek hizmet binalarının yer aldığını vurguladı.

Ancak, randevu ekranındaki harita kısmında ek hizmet binalarına ait konumların Samsun Şehir Hastanesi ana binası olarak gösterilmesi sebebiyle, bazı vatandaşların yanlışlıkla kendi randevularını Atakum’daki hizmet binalarından ziyade Canik ilçesindeki yeni ana binaya gitmelerinin söz konusu olduğunu belirtti. Bu durumun bazı vatandaşlar açısından mağduriyetler yaşattığına dikkat çekti.

Hizmet Süreçleri Hakkında Bilgi

Ulubay, şu an itibarıyla Canik ilçesindeki Samsun Şehir Hastanesi’nde yalnızca Göğüs Hastalıkları Kliniği’nin hizmet verdiğini, diğer ek hizmet binalarının ise mevcut binalarında hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Vatandaşların bu süreçte mağduriyet yaşamamaları adına, MHRS’den aldıkları randevularda muayene olacakları hizmet binasını dikkatlice kontrol etmelerinin önemini vurgulayan Ulubay, gerekli güncellemeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını ekledi.

Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir