Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sivas’ta Motor Yangını, Aracı Küllerine Göndermiş Olabilir

    Sivas’ta Kılavuz Mahallesi’nde bir otomobilin motor kısmından çıkan yangın, aracı tamamen kullanılamaz hale getirdi. Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri, hızlı bir müdahaleyle yangını kontrol altına alarak söndürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Sivas'ta Kılavuz Mahallesi'nde bir otomobilin motor kısmından çıkan yangın, aracı

    Motor Kısmında Çıkan Yangın Aracı Kül Etti

    Sivas’ta bir otomobilin motor kısmında başlayan yangın, aracı alevlerin yuttuğu bir hale getirdi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı ve söndürüldü.

    Olay, Kılavuz Mahallesi Atilla Parkı yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir sebeple bir aracın motor bölümünde ani bir yangın patlak verdi. Yangının hızla büyümesiyle birlikte alevler aracı tamamen sardı. Durumu fark eden çevredekilerin yaptığı ihbar sonrasında, olay yerine Sivas Belediyesi’ne bağlı itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

    İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi

    Alevlerle mücadelenin hemen başlamasıyla, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak, yangın sonrası otomobil kullanılmaz hale geldi. Olayla ilgili başlatılan incelemeler devam ediyor.