Kütahya-Tavşanlı Karayolu’nda Feci Kaza: Dört Kişi Hayatını Kaybetti
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine giderken Bölücek kavşağında meydana gelen trajik bir kaza, yoğun sis koşulları altında dört kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Kazanın, kırmızı ışıkta durmakta olan kukuşan tıra arkadan çarpan otomobildeki dört kişinin olay anında yaşamını yitirdiği belirtildi.
Kaza Detayları
Alınan bilgilere göre olay, gece saat 00.30 sularında gerçekleşti. Merkezden Tavşanlı yönüne doğru yola çıkan Veli Yücel (36) yönetimindeki otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle meydana gelen kazanın ardından hızlı bir şekilde olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücü Veli Yücel ve Badra El Alaoui ile birlikte henüz kimliği tespit edilemeyen iki kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Olay yerinde Cumhuriyet savcısı incelemelerini tamamladıktan sonra dört kişinin cenazesi, otopsi işlemleri için Kütahya Şehir Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Kazanın Ardından Gelişmeler
Kazaya karışan tırın sürücüsü, ifadesinin alınabilmesi için Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Kaza sonrası tütün yüklü tır ve otomobil, yapılan temizlik çalışmaları sonrasında yoldan kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Bu trajik olay, sürücülerin dikkatli olmalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


